Contacti amb nosaltres
TEL.: + 86-574-62735995
Correu electrònic:sales@syil.com.cn
Adreça: #20 GaoFan Road, zona industrial Xiaodong ciutat de Yuyao, Zhejiang, Xina.
Casa > Notícies > Contingut
Manteniment de peces mecàniques
May 11, 2017

(1) el manteniment de la cadena principal d'accionament regularment ajusta el grau d'estrenyiment de la corretja d'accionament del cargol per evitar el lliscament causat pel fenomen de lliscament: el dispositiu de fixació de l'eina del cargol durant molt de temps després de l'ús produirà buits que afectin la fixació del Eina, ajusta el desplaçament del pistó del cilindre hidràulic.

(2) el manteniment de la rosca del cargol de bola inversa, ajusteu la bretxa del cargol del cargol per garantir que la precisió de la transmissió inversa i la rigidesa axial; Comprovi regularment el cargol i la connexió del llit està suau; Per reemplaçar el dispositiu en el temps, consulteu regularment la guia de l'eix amb o sense xips per evitar la pols al xip.

(3) manteniment de la revista i canviador d'eines

Està prohibit carregar el sobrepès i l'eina llarga a la revista per evitar l'eina quan es canvia l'eina o l'eina està en contacte amb la peça i l'aparell. Comproveu si la posició de l'eix de la màquina eina està en el lloc i ajustar-la. El ganivet i el robot funcionen buits, comproveu el treball de totes les parts del normal, especialment el commutador de desplaçament i la vàlvula solenoide poden funcionar correctament; Comproveu que l'eina del bloqueig del robot sigui confiable i que el normal s'ha de controlar ràpidament.